Free 7 Day Trial RV GPS App RV Trip Planner Campground Reviews RV Maintenance Free 7 Day Trial ×
RV Trip Planning Discussions

Go Back   iRV2 Forums > THE OWNER'S CORNER FORUMS > Winnebago Industries Owner's Forum
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-04-2013, 05:43 PM   #1
Member
 
simbil's Avatar
 
Winnebago Owners Club
Join Date: Jan 2010
Location: Chilliwack, BC
Posts: 31
12V power loss '05 Adventurer

'05 35' Winni Adventurer, Workhorse chassis.
Returned from a trip yesterday & all systems o.k.

Start her up today, went to open driver's power window & no go.
Ditto htr/ac, mirror control, rear camera, compass/temp. gauge, radio.
Instrument cluster o.k., ditto headlites, horn.

Checked fuse panel under dash, meter ck'd 2 - 30A fuses & seem o.k.

Has been suggested could be ignition conn/wire.

Any thoughts or suggestions?

Thanx, Bill
simbil is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 06-04-2013, 06:24 PM   #2
Senior Member
 
BFlinn181's Avatar
 
Gulf Streamers Club
Join Date: Jan 2012
Location: Cincinnati
Posts: 19,926
It does sound like most all of those circuits are energized by the ignition switch. There might be a relay the ignition switch triggers. Here's a link to Winnebago wiring diagrams:

Wiring Diagrams
__________________

Bob & Donna
'98 Gulf Stream Sun Voyager DP being pushed by a '00 Beetle TDI
BFlinn181 is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2013, 07:20 PM   #3
Senior Member
 
grtharris's Avatar


 
Winnebago Owners Club
Join Date: Apr 2003
Location: Skiatook, OK
Posts: 2,507
Did you hit the battery disconnect switch?
__________________
Grant & Pat
2014 Adventurer 35P
2012 Jeep Wrangler Rubicon
grtharris is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2013, 09:28 AM   #4
Member
 
simbil's Avatar
 
Winnebago Owners Club
Join Date: Jan 2010
Location: Chilliwack, BC
Posts: 31
I'll have a look at the wiring diagrams, thanx.
simbil is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2013, 09:30 AM   #5
Member
 
simbil's Avatar
 
Winnebago Owners Club
Join Date: Jan 2010
Location: Chilliwack, BC
Posts: 31
Instrument cluster o.k.
Ditto headlites, horn.
Just seems to be one circuit.
simbil is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2013, 09:21 AM   #6
In the ether...
 
dunkonu23's Avatar


 
Join Date: Jan 2013
Location: Michigan, NE of Hell
Posts: 449
Check the fuse that is used for the heater assist fan. I think that fuse is labeled "Rear Auto Htr" (on my Adventurer, it wasn't labeled). If that fuse goes a lot of 12vdc systems go along with it. The key to it I believe is the Backup monitor is not working in your case--it was same case with mine.

Scott
__________________
2003 Winnebago Adventurer 35U, 8.1 W-22, TruCenter
Fly R/C Helicopters
dunkonu23 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
power



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Large power draw on chassis battery '94 Kountry Star omegacanuck Newmar Owner's Forum 54 01-31-2016 08:22 PM
1997 Ford E450 need switched 12V under hood Chandler1 Class C Motorhome Discussions 2 06-03-2013 12:11 AM
driver's power window '05 DSDP canuckwing Class A Motorhome Discussions 3 06-02-2013 11:00 PM
Power Gear Jacks won't Auto Level - HR Vacationer Rusty1233 Class A Motorhome Discussions 2 06-02-2013 06:33 PM
Motor assist hot water heater hoses '02 Adventurer Ron & Dee Winnebago Industries Owner's Forum 2 06-01-2013 03:08 PM


All times are GMT -6. The time now is 05:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.