Journey with Confidence RV GPS App RV Trip Planner RV LIFE Campground Reviews RV Maintenance Take a Speed Test Free 7 Day Trial ×
RV Trip Planning Discussions

Go Back   iRV2 Forums > THE OWNER'S CORNER FORUMS > Newmar Owner's Forum
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-18-2021, 07:10 PM   #15
Member
 
CP598's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Washington
Posts: 62
Quote:
Originally Posted by DandyDon View Post
Must be a pandemic. My Telltale is acting weird too and seems to be affecting the operation of my gauges, particularly my front air gauge. The lights on the Telltale have been malfunctioning, off and on, and today my front air gauge pegged with the needle pointing almost straight down and the Telltale lights flickering. Shut it off and restarted and the problem went away. Is replacing the Telltale a super complicated job??
Telltale is easy to change. Remove the screws from the instrument cluster and pull the cluster out. The telltale removes from the back.
__________________
2005 Newmar Dutch Star 4023
370 HP Cummins / Spartan
04 Jeep Wrangler Rubicon
CP598 is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 10-18-2021, 07:12 PM   #16
Member
 
CP598's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Washington
Posts: 62
Quote:
Originally Posted by 426smartin View Post
Any update on this? I started having (no spdo) in mileage window when gages quit then come back up everything is fine ---Did this twice today on a short run from campground.
I kind of gave up. I have a Scangauge D so I can get most of the information, oil pressure, temp, speed etc. I don't know the air pressure and fuel level which is a pain. I did purchase the Telltale and SCU "speedometer" and it didn't fix the issue.
__________________
2005 Newmar Dutch Star 4023
370 HP Cummins / Spartan
04 Jeep Wrangler Rubicon
CP598 is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2021, 06:46 AM   #17
Senior Member
 
426smartin's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: Campbellsville Ky
Posts: 430
Quote:
Originally Posted by CP598 View Post
I kind of gave up. I have a Scangauge D so I can get most of the information, oil pressure, temp, speed etc. I don't know the air pressure and fuel level which is a pain. I did purchase the Telltale and SCU "speedometer" and it didn't fix the issue.
I still have fuel, air pressure working but all the rest go down. My Scangauge also goes off?? Red light flash on and off with buzzer.
__________________
2004 Newmar Dutch Star 4010 Spartan 2018 Jeep JLU toad
2003 sunflyer Itasca w22 8.1 (Sold)
426smartin is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
gauges, dutch star



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2006 Fleetwood Discovery all gauges stop working akkhan Freightliner Motorhome Chassis Forum 7 06-14-2015 09:45 AM
Gauges not working! Rvfeller MH-General Discussions & Problems 4 07-11-2010 05:01 AM
boost and EGT gauges not working PlayItForwrd Freightliner Motorhome Chassis Forum 2 04-05-2010 07:56 AM
Banks gauges not working PlayItForwrd MH-General Discussions & Problems 2 03-15-2010 10:53 AM
HWH Jacks working, not working and working again? Bob&Pat Winnebago Industries Owner's Forum 6 06-08-2006 04:22 AM

» Featured Campgrounds

Reviews provided by


All times are GMT -6. The time now is 11:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.