Free 7 Day Trial RV GPS App RV Trip Planner Campground Reviews RV Maintenance Free 7 Day Trial ×
RV Trip Planning Discussions

Go Back   iRV2 Forums > THE OWNER'S CORNER FORUMS > Newmar Owner's Forum
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 11-08-2005, 10:41 AM   #1
Member
 
wynedge's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: lansing MI
Posts: 76
Ok, have my "new" motorhome one day and here I am asking for help already.
Yesterday all the lights worked fine. Today I have Daytime running lamps, front headlights, turn signals front and back, brake lights, But no parking lights, driving(fog)lights or rear tail lights. Replaced a 30A fuse in the power disribution box in the engine compartment called Multifunction Switch (headlamps) but that didn't work. couldn't fine any other fuses in the owners guide that I thought it might be. Anyone with any ideas before i haul it in to a dealer?
__________________
Wayne

2002 Newmarr Kountry Star 3566
wynedge is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 11-08-2005, 10:41 AM   #2
Member
 
wynedge's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: lansing MI
Posts: 76
Ok, have my "new" motorhome one day and here I am asking for help already.
Yesterday all the lights worked fine. Today I have Daytime running lamps, front headlights, turn signals front and back, brake lights, But no parking lights, driving(fog)lights or rear tail lights. Replaced a 30A fuse in the power disribution box in the engine compartment called Multifunction Switch (headlamps) but that didn't work. couldn't fine any other fuses in the owners guide that I thought it might be. Anyone with any ideas before i haul it in to a dealer?
__________________
Wayne

2002 Newmarr Kountry Star 3566
wynedge is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2005, 01:13 PM   #3
Community Moderator
 
"007"'s Avatar


 
Nor'easters Club
Workhorse Chassis Owner
iRV2 No Limits Club
Join Date: Oct 2004
Posts: 30,743
You will have a switch for your fog lights, a split switch for main head lamps an parking lights. You have fuses under panel on top of dash to check, the panel has velgro buttons and it will pop off with a screwdriver. You will also have a gnd post, bolt, under front bumper on frame with many gnd wires that maybe loose an dirty or broken. Dealer costs to much save your money. "007"
__________________
98KSCA, 99MACA, 03 KSCA-3740- 8.1 Chev-- ALLISON Trans
VISIT the NEWMAR QUICK TIPS & EASYMODS 1 & 2
QUICK TIPS # 3
RV SYSTEMS & APPLIANCES & RECALLS --- TECH INFORMATION
"007" is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2005, 02:51 PM   #4
Senior Member
 
Edmund A Skibinski's Avatar
 
Join Date: Feb 2000
Location: Erie, PA
Posts: 1,070
wynedge, pull up the access cover on top of your dash, you will see fuses and cable connections, more than likely the nut where the cable is connected has gotten loose, tighten up and you should be fine. Ed.S
__________________
2005 Newmar Mountain Aire W-24 , 2006 Jeep Commander Limited towed vehicle Newmar Kountry Klub 7284L, Pennsylvania State Directors
Edmund A Skibinski is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2005, 06:04 AM   #5
Senior Member
 
Lug_Nut's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: British Columbia
Posts: 3,838
From when they were working until they didn't, did you turn on the windshield wipers at all? If so, it may be a module that interfaces beween the lights and the wipers. Playing with the wipers may restore the lights for a short time. If this is the case the module must be replaced.
__________________
Peter - Doctor of Mixology
KADB 2013
Lug_Nut is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Daytime running lights on 04 Sunrise and add Driving lights Dsouthw524 Winnebago Industries Owner's Forum 6 10-04-2007 05:36 AM
Dash Board Lights and Head Lights LeeB Newmar Owner's Forum 13 07-26-2007 04:33 AM
E450 Trailer Lights, Stop Lights - no Turn Signal? Scrib Ford Motorhome Chassis Forum 2 06-04-2007 01:38 PM
Cargo Lights as Back Up Lights high desert Toy Haulers Discussion 10 09-11-2006 09:32 PM

» Featured Campgrounds

Reviews provided by


All times are GMT -6. The time now is 01:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.