RV Trip Planning Discussions

Go Back   iRV2 Forums > THE OWNER'S CORNER FORUMS > National RV Owner's Forum
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-25-2013, 07:03 AM   #1
Member
 
jefkar's Avatar
 
National RV Owners Club
Freightliner Owners Club
Join Date: Nov 2012
Location: New Jersey
Posts: 39
No Sound from TV

I have intermittant sound loss from the T.V. It's old, but before I remove it, could it be anything else causing the sound loss. It also happens with the DVD player and thats new.
__________________

jefkar is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 12-25-2013, 07:22 AM   #2
Senior Member
 
trackman's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,136
I had some loose connections on the audio plugs and that caused sound coming and going. No problem since corrected. P.S. you could not tell the connections were loose just by looking at them.
__________________

trackman is offline   Reply With Quote
Old 12-25-2013, 07:31 AM   #3
Senior Member
 
Dunner's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Phx, Arid~zona
Posts: 11,106
Re-seat both ends of the the connectors on one lead till you get sound at one point, then concentrate on the other sound output.



__________________
2004 32' National Sea Breeze 1311 Class A on a F-53 Chassis, CHF, TST TPMS, 5Star Tune.
If Dunner (RVM23) can't fix it, it ain't broke!
Cheap Handling Fix Poll. Click Here to vote?
Dunner is offline   Reply With Quote
Old 12-25-2013, 08:20 AM   #4
Senior Member
 
njs42's Avatar
 
National RV Owners Club
Workhorse Chassis Owner
Join Date: Apr 2011
Location: Federal Way, Wa.
Posts: 2,901
No sound from a TV how lucky can you get?
Follow Dunners advice he will take you through it; You are in good hands.
__________________
I do all my own stunts
03 Dolphin LX 6355, Workhorse W22, 8.1 vortec, 04 CR-V, Blue Ox, Brake Pro----Norm, Barb and
Doc(He's a PhD)
njs42 is offline   Reply With Quote
Old 12-25-2013, 01:38 PM   #5
Senior Member
 
D Lindy's Avatar
 
Winnebago Owners Club
Join Date: Aug 2013
Posts: 1,636
Had a very low sound issue when routing sound from TV thru the surround sound system. Turned out to be a bad in line noise filter on the surround sound system. Removed the noise filter everything now works as advertised.
__________________
2012 Journey 40U (Our Incredible Journey)
2008 Dodge Dakota(TOAD) 2005 Honda Shadow in TOAD
AF-1 braking system
D Lindy is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by


All times are GMT -6. The time now is 09:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
×