RV Trip Planning Discussions

Go Back   iRV2 Forums > THE OWNER'S CORNER FORUMS > Tiffin Owner's Forum
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-26-2017, 08:49 PM   #1
HGC
Senior Member
 
HGC's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: Pittsburgh PA
Posts: 262
2014 36LA AC/heat pump DOA

Does anyone have experience with the front ac/heat pump not working on a Tiffin ALLEGRO 36LA gasser? Was on the roof and checked all the connections to the capacitors and all seems fine. No bad connections. My feeling it is a start up capacitor, but not sure if is that simple. Any input or suggestions would be appreciated. Thanks for any help!
.
__________________

HGC is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 04-26-2017, 10:32 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 105
What's it doing? Nothing? Might start by checking the breakers, then for power. Does the fan come on, does it do anything?
__________________

Matfam1 is offline   Reply With Quote
Old 04-27-2017, 03:57 AM   #3
Senior Member
 
Ranger Smith's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Where the Rig is Parked
Posts: 1,088
Depends on what it is doing. Does the AC work? Does the fan come on? If both those happen then it is the control module up in the AC unit on the roof that is bad. I had 2 bad ones on 2 different rigs. Call Coleman tell them you just purchased the rig and they'll send you a new one for free.
__________________
Steve and Joy
2011 Itasca Meridian 40u
Where we are now
Ranger Smith is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
heat, heat pump



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rear camera-DOA? cjkroodsma Monaco Owner's Forum 1 10-18-2013 08:52 PM
Keyless Entry DOA? emiddleb Winnebago Industries Owner's Forum 22 08-17-2013 08:49 PM
Well, boogers! DOA on the side of a TX road... Senior Chief Vintage RV's 29 01-27-2012 03:57 PM
Splendide 2100 XC DOA? hawgguy Class A Motorhome Discussions 23 10-08-2011 01:07 PM
Rca rtd250 doa 1peddler Alpine Coach Owner's Forum 7 01-18-2011 02:00 PM

» Featured Campgrounds

Reviews provided by


All times are GMT -6. The time now is 12:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
×