Journey with Confidence RV GPS App RV Trip Planner RV LIFE Campground Reviews RV Maintenance Take a Speed Test Free 7 Day Trial ×
RV Trip Planning Discussions

Go Back   iRV2 Forums > THE OWNER'S CORNER FORUMS > Tiffin Owner's Forum
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-07-2016, 08:41 AM   #1
Senior Member
 
jeepfreak's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Home is where we park it
Posts: 463
7 way trailer plug charge line

Have a 07 34wa open road and lost power to the charge line in the rear plug which is needed to operate the lights on the toad. Does anyone know where the fuse is located?
__________________
2007 Allegro 34wa .WH w20 8.1 6speed. 2020 Jeep Gladiator Rubicon Toad.
jeepfreak is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 06-07-2016, 10:18 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 184
Quote:
Originally Posted by jeepfreak View Post
Have a 07 34wa open road and lost power to the charge line in the rear plug which is needed to operate the lights on the toad. Does anyone know where the fuse is located?
Not sure if this helps, but mine is only hot with the key on.
JMynes is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2016, 10:22 AM   #3
Community Administrator
 
CLIFFTALL's Avatar


 
Join Date: Aug 2009
Posts: 50,389
Blog Entries: 1
I see you have a WH chassis. The fuse in my Ford was under the hood with the Ford fuses.
__________________


Cliff,Tallulah and Buddy ( 1999-2012 )
CLIFFTALL is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2016, 10:46 AM   #4
Senior Member
 
jeepfreak's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Home is where we park it
Posts: 463
I am aware the key has to be on. Did check the fuses under the hood, all were good and had nothing labeled for it. Thanks for the replies.
__________________
2007 Allegro 34wa .WH w20 8.1 6speed. 2020 Jeep Gladiator Rubicon Toad.
jeepfreak is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2016, 10:52 AM   #5
Community Administrator
 
CLIFFTALL's Avatar


 
Join Date: Aug 2009
Posts: 50,389
Blog Entries: 1
Your chassis manual ( if you have one ) , should point you to the fuse. Some fuses look good but they're not.
__________________


Cliff,Tallulah and Buddy ( 1999-2012 )
CLIFFTALL is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2016, 11:43 AM   #6
Senior Member
 
jeepfreak's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Home is where we park it
Posts: 463
All the fuses I checked with a 12v test light. Don't have a chassis manual but have the tiffin wiring manual and it has no termination for the trailer plug and it's pretty much a waste of paper
__________________
2007 Allegro 34wa .WH w20 8.1 6speed. 2020 Jeep Gladiator Rubicon Toad.
jeepfreak is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2016, 01:51 PM   #7
Senior Member
 
jeepfreak's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Home is where we park it
Posts: 463
Found it! It's in the forward storage compartment with solenoids and resettable 12 volt circuit breakers. Third one down on the right side , and it's marked , are you ready , "30amp speed a/c / ignition breaker". It only has one wire in and one wire out. It was the only fuse/circuit breaker that had power in but not out. The button would not reset. Put alligator clip across the two terminals and walla power to the charge wire. Now I have to find another breaker that I can mount in that spot. Tiffin must have had some extra labels kicking around and decided to put one under this breaker.
__________________
2007 Allegro 34wa .WH w20 8.1 6speed. 2020 Jeep Gladiator Rubicon Toad.
jeepfreak is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2016, 01:53 PM   #8
Community Administrator
 
CLIFFTALL's Avatar


 
Join Date: Aug 2009
Posts: 50,389
Blog Entries: 1
Good news. Thanks for the update.
__________________


Cliff,Tallulah and Buddy ( 1999-2012 )
CLIFFTALL is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Product: 7 Way Trailer Plug Protective Cap Warpath Vendor Spotlight (Deals, Announcements & More) 3 08-09-2016 12:03 AM
Trailer Plug: Where Can/Should I get 12V for Trailer Battery FFaust Country Coach Owners Forum 9 06-16-2015 06:38 AM
7 way trailer plug Cover Crashthings Travel Trailer Discussion 9 01-04-2015 09:14 AM
Battery charge rate & absorb charge time loisjop Entegra Owner's Forum 0 11-01-2014 02:15 PM
Wire charge line from motorhome to 2010 edge lanhix Toads and Motorhome Related Towing 6 12-04-2013 08:11 AM

» Featured Campgrounds

Reviews provided by


All times are GMT -6. The time now is 09:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions, Inc.