Free 7 Day Trial RV GPS App RV Trip Planner Campground Reviews RV Maintenance Free 7 Day Trial ×
RV Trip Planning Discussions

Go Back   iRV2 Forums > THE OWNER'S CORNER FORUMS > Fleetwood Owner's Forum
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-29-2014, 07:58 PM   #1
Senior Member
 
Randy blase's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 213
Must be doing something right

Just got the motorhome out of storage. After four months sitting in a cave the chassis batt was at 12.3 and the coach batt was 9.3 she fired right up and drove home just fine hope this means it's going to be a good year
Randy blase is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 03-29-2014, 08:46 PM   #2
Senior Member
 
89sandman's Avatar
 
Join Date: May 2012
Posts: 916
unhook the grounds from the batteries when you store it and you will have both chassis and coach batteries charged with no worries.
89sandman is offline   Reply With Quote
Old 03-30-2014, 07:20 PM   #3
Senior Member
 
Fleetwood Owners Club
Solo Rvers Club
Join Date: Aug 2010
Location: S Western Indiana
Posts: 830
I was in the motorhome a couple weeks back getting stuff and warmed it up while I was checking oil and stuff. Thought I turned off the coach switch.

I went in the garage and heard a fan running. Durn I had forgotten to switch off the furnaces. I don't how long it had been on, it didn't use propane as I checked it and it still says full so not sure what was going on.

I figured the batteries would be drained. I have an IOTA battery minder on it. It keeps them about 3/4's up and have some kind of desulphate cycle. Batteries were down a notch but just fine, she cranked right up. I hope I didn't mess up the fan.

I backed it out and left it as I'm hoping to wash it tomorrow, supposed to be 71 but only for one day. I hope to at least get it washed, then rain the rest of the week so waxing will have to wait.
PatStab is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -6. The time now is 06:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.