Journey with Confidence RV GPS App RV Trip Planner RV LIFE Campground Reviews RV Maintenance Take a Speed Test Free 7 Day Trial ×
RV Trip Planning Discussions

Go Back   iRV2 Forums > THE OWNER'S CORNER FORUMS > Fleetwood Owner's Forum
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-30-2013, 10:34 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 6
Question TV won't turn on - a switch box setting? 06 Storm

Just bought RV with previously new TVs installed front and back. Back TV works fine on cable but front TV won't turn on no matter which button we choose on the media switch box - cable, dvd, sat. (Satellite is installed.) We tried changing batteries in the remote and using the butonns on the TV. We checked to assure there was power to the TV outlet - we unplugged and plugged back in. We are stymied. Could there be some combination of switch box settings preventing the TV from even turning on? Can anyone advise? Thanks.
Waldenekd is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 05-30-2013, 10:35 PM   #2
Junior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 6
Forgot to say the RV is a 2006 Fleetwood Storm. Hope someone can help.
Waldenekd is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2013, 10:38 PM   #3
Senior Member
 
FRR2EYW's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Front Royal, Va.
Posts: 391
If the front TV is in the drivers view it must have a cut-off to prevent it being on when the vehicle is running. Sometimes these go bad. Check at the receptacle to see if it has power.
__________________
Shawn M.
2011 Fleetwood Expedition
2014 Chevy Traverse
FRR2EYW is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2013, 10:59 PM   #4
Junior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 6
Yes, we did. It has power.
Waldenekd is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2013, 11:40 PM   #5
Senior Member
 
mfire1339's Avatar
 
Monaco Owners Club
Workhorse Chassis Owner
Join Date: Jun 2008
Location: Glendora Ca.
Posts: 1,560
Is there a red "ready " light lit on front of tv? That means it has power.
__________________
2004 Monaco Monarch
Blueox, SMI, 1990 Wrangler YJ
mfire1339 is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2013, 09:53 PM   #6
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 2
if the TVs are 12 volt, check the back of the tv for a fuse or check the cig plug itself for a fuse.
KSlush is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2013, 11:07 PM   #7
Junior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 6
Malfunctioning switch

It had to go into the shop for repair. The shut-off had malfunctioned and would not allow it to turn on, even when the motor was off. Thanks for your input.
Waldenekd is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Flood lamps under rear air spoiler, no switch? 2000 Ultimate Freedom 40JD Ray,IN Winnebago Industries Owner's Forum 19 06-04-2013 06:58 PM

» Featured Campgrounds

Reviews provided by


All times are GMT -6. The time now is 08:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions, Inc.