RV Trip Planning Discussions

Go Back   iRV2 Forums > THE OWNER'S CORNER FORUMS > Country Coach Owners Forum
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-31-2020, 10:14 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 2
Transmission temp not reading on silverleaf

I have not been able to get trans temp to read on silverleaf. I have it on analog gauge. It was working 3 months ago.
Any ideas?
__________________

__________________
06 Siskiyou Sum 42'
Allure 470 31327
rtreml is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 07-31-2020, 11:08 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 896
You could switch to VMSpec, a PC based system. Contact Silverleaf
__________________

__________________
Wally & Elta Mae
2007 Allure 470 Sunset Bay #31535
wfalch is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2020, 07:45 AM   #3
Junior Member
 
GoldenRetrieverAgility's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 14
Talking

Check the temp. sensor connection under the trans near the front and see if the connector has popped off the sensor. Mine has happened when crawling around underneath and inadvertently brushed against it.
__________________
RobertM- 2005 40' CC Inspire DaVinci- CAT C9
Post Falls, ID
GoldenRetrieverAgility is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
transmission



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vegatouch not reading exterior temp mag150 Entegra Owner's Forum 18 03-04-2020 04:40 PM
2004 Windsor fuel, boost and water temp gauges not reading. Arctickats Monaco Owner's Forum 6 08-23-2018 03:17 PM
Transmission temp gauge not reading anything after hour drive CountryB Allison Transmission Forum 7 12-12-2017 05:08 PM
Temp gauge not reading trans. Team G Allison Transmission Forum 5 05-05-2015 05:35 PM
Silverleaf Transmission Temp "message" RVersOnline Alpine Coach Owner's Forum 7 02-04-2011 09:01 PM

» Featured Campgrounds

Reviews provided by


All times are GMT -6. The time now is 05:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
×