RV Trip Planning Discussions

Go Back   iRV2 Forums > THE OWNER'S CORNER FORUMS > Monaco Owner's Forum
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-19-2010, 08:04 AM   #1
Senior Member
 
Mike Canter's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Freeport, ME
Posts: 4,707
2004 Signature Rear Camera

My rear camera on my 2004 Sig has stopped working. I have swapped the input to the Aladdin System with a side camera so it is the rear camera, the cable or a connector. I am trying to find the location of the first connector off the rear camera. I have opened up the chrome plate that holds the docking lights and camera and can see the cable but no connector. The cable disappears under some thick foam and I don't want to start tearing it apart until I know more. Has anyone every worked on their rear camera on a Sig and knows where the connector is? There is no panel inside by rear closet.
__________________

__________________
Mike Canter
"Gunner" USN Retired, Airdale
2004 Monaco Signature 44' Conquest. Detroit 60
Mike Canter is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 04-19-2010, 05:24 PM   #2
Senior Member
 
Mike Canter's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Freeport, ME
Posts: 4,707
I will answer my own question here. I found the connector. I had to cut a square out of three inch thick foam then I could reach down inside an unstick the camera cable from the insulating foam and pull it out. I stuck the foam square back in with contact cement. Cleaning the connector pins did not fix the problem so I guess it is new camera time.
__________________
Mike Canter
"Gunner" USN Retired, Airdale
2004 Monaco Signature 44' Conquest. Detroit 60
Mike Canter is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Winny owner self-replacing rear camera wagonmaster2 Winnebago Industries Owner's Forum 16 04-12-2011 12:50 PM
Sony rear view camera replacement davidj2 Winnebago Industries Owner's Forum 10 07-13-2007 03:51 AM
Rear view camera Lake Winnebago Industries Owner's Forum 7 03-09-2007 01:12 PM
Rear View Camera Non-op mrsr71 Winnebago Industries Owner's Forum 6 10-27-2006 08:29 AM
Water in Rear camera cover Bill1374 Newmar Owner's Forum 6 11-16-2005 04:02 AM

» Featured Campgrounds

Reviews provided by


All times are GMT -6. The time now is 12:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
×