RV News RVBusiness 2021 Top 10 RVs of the Year, plus 56 additional debuts and must-see units → ×
RV Trip Planning Discussions

Go Back   iRV2 Forums > THE OWNER'S CORNER FORUMS > Monaco Owner's Forum
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-24-2020, 05:19 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Oct 2018
Posts: 3
2005 Monaco Diplomat Heater problems

I recently purchased a Used (3rd owner) 2005 Monaco Diplomat 40 ft and I have been trying to get acquainted with it.
I used the heater This last week and the slide that contains the heater is the only vents that work.
Isnít the Atwood heater Supposed to blow hot air through the floor vents ( it doesnít) or is there something else I need to do.
Thanks, mike
Barnguy2 is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 10-24-2020, 05:59 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 1,370
Hi Mike; A friend of mine has a 2005 Camelot and I can not remember if his heaters are Atwood or Suburban. I think the duel furnaces are controlled by 2 zones, not sure of this as my 01 Windsor has just 1 furnace as it's only 34' long. My friend could not get one of his furnaces to light, the other one did. He pulled the outside access cover off and wiggles all the wire connections he could get to. TaDa. The other furnace took right off. Might be worth a look. You might have to check your owners manual for instructions on running both furnaces at the same time as I am not accustomed to the 2 furnace configuration. If none of this works see if the Atwood has a trouble shooting section in the manual. Good luck!
8.3Oilbuner is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tango Mike Mike/ Roy P. Ray,IN Military / Veteran RVing 4 02-21-2013 11:48 PM
Tango Mike Mike Wayne M Military / Veteran RVing 6 01-23-2012 04:26 PM
Testing Testing....Is this Mike On!???? Don and Reyne Test Your Changes 2 02-11-2009 03:26 PM
Kudos to Engineer Mike at Quartzite! rurallady Alpine Coach Owner's Forum 0 01-18-2009 04:56 PM
E. Mike Ted III Alpine Coach Owner's Forum 5 12-17-2008 06:34 AM


All times are GMT -6. The time now is 07:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.