RV Trip Planning Discussions

Go Back   iRV2 Forums > THE OWNER'S CORNER FORUMS > Monaco Owner's Forum
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-24-2018, 08:15 PM   #1
Senior Member
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 521
A/C Quit Update

A few months ago I posted about how my 3rd A/C had suddenly stopped working. Many of you suggested that the AES was the culprit, and after many hours of checking, had to agree.
I then began the search for said AES. After many dry holes, finally found it tonight! Actually, there are 2. So now for the next step. I turned the breaker off for the 3rd a/c, checked voltage on both AES boxes, and found 120v +. If I had the breaker off, shouldn't at least one of the 6 lines going in (3 in each AES), show no voltage?
__________________

__________________
Russ & Lois Bell
2008 Monaco Dynasty Yorkshire IV
2013 Ford Flex
Arby49 is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 05-24-2018, 09:09 PM   #2
Senior Member
 
windsorbill's Avatar
 
Monaco Owners Club
Join Date: Jun 2011
Location: CA
Posts: 2,690
You've been trying to find that for quite some time. congratulations! But where was it?, and PLEASE post a picture of it.

I would invest in a wire tracer now. I've seen them for $20 on amazon and it should help you identify all the wires coming in.
__________________

__________________
Bill & Brigitte
06 Windsor PEQ, Cummins 400 ISL
2014 Honda CRV
windsorbill is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2018, 09:28 PM   #3
Senior Member
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 521
I found it underneath the multiplex system under a false floor. I was actually using a wire tracer to find it. I ordered one AES a few days ago, but before I put everything back, I ordered the second one tonight. Don't want to have to go in there again anytime soon.
I'm still uncertain if these are the culprits, as all the lines still have power even with the breaker off.
__________________
Russ & Lois Bell
2008 Monaco Dynasty Yorkshire IV
2013 Ford Flex
Arby49 is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
a/c and furnace quit critterslave MH-General Discussions & Problems 10 02-06-2009 11:32 PM
ShurFlo 5.7 Pump Just Quit Rusty Bear Alpine Coach Owner's Forum 4 12-29-2008 02:29 PM
Generator Quit Ed-Deb Newmar Owner's Forum 19 07-16-2007 02:22 PM
9/2 UPDATE: Xantrex/auto gen start installation update.. kind of long.. John_Canfield Winnebago Industries Owner's Forum 7 09-03-2005 05:48 PM

» Featured Campgrounds

Reviews provided by


All times are GMT -6. The time now is 10:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
×