Free 7 Day Trial RV GPS App RV Trip Planner Campground Reviews RV Maintenance Free 7 Day Trial ×
RV Trip Planning Discussions

Go Back   iRV2 Forums > THE OWNER'S CORNER FORUMS > Monaco Owner's Forum
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-20-2021, 07:10 AM   #1
Senior Member
 
Monaco Owners Club
Join Date: Jan 2013
Location: Buckeye AZ
Posts: 293
Gauges all went dead

Hi folks. Yes, I'm back for help again.
In my 2007 camelot, the gauges suddenly all quit. I am going to troubleshoot fuses and the behind dash wiring harness this morning. Is there anything else I should be looking at ?
monacojim is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 06-20-2021, 07:26 AM   #2
Senior Member
 
Notn2bars's Avatar
 
Join Date: Feb 2020
Location: San Benito, Tx
Posts: 159
Just a quick suggestion, but if all the gauges quit at the same time it could be your ground. Good luck and God bless.
__________________
God is good, the rest doesn't matter!
2000 Monaco Dynasty 350 Cummins, 05 Jeep Liberty CRD 4x4 Toad.
Notn2bars is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2021, 07:29 AM   #3
Senior Member
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 2,953
If nothing that normally only works with the ignition on is working (Allison shift pad not illuminating, dash HVAC fan not working, etc) may be a problem with:


Ignition switch, Ignition solenoid or wiring between them. Check for power on the IN lug of the ignition solenoid and for power on the OUT lug when ignition is on.
__________________
Brett Wolfe
Ex: 2003 Alpine 38FDDS. Ex: 1997 Safari Sahara. Ex: 1993 Foretravel U240
wolfe10 is online now   Reply With Quote
Old 06-20-2021, 07:57 AM   #4
YC1
Senior Member
 
YC1's Avatar


 
Holiday Rambler Owners Club
Join Date: Jun 2011
Posts: 9,174
Check the fuses in the little fuse panel in the front bay below the driver.

Use a test light versus and ohmeter or visual. Turn the key to the run position for this test.

If you get joy on all fuses that are related to the dash area then pull your Air Conditioner relay out and put it in place of the IGN relay/s one at a time.

These are small relays and I carry a sack full of them. Only used two so far but they were a bulk purchase.
Attached Files
File Type: pdf Front Distrubition Panel Harness.pdf (110.1 KB, 2 views)
__________________
Myron & Deborah
08 HR Endeavor 40 SKQ
400 Isl, 400 HP/// Now 450 HP
2016 Ford F150 Limited V6 with Ready Brake
YC1 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
gauges



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dead dead dead batteries...help! RebelSouls Newmar Owner's Forum 56 04-14-2021 11:46 AM
Outlets suddenly went dead Dunnkin Class A Motorhome Discussions 55 11-19-2012 11:26 AM
toad went dead? JimM68 Monaco Owner's Forum 12 04-03-2011 04:51 PM
cigarette lighter plug went dead? Mule Skinner Alpine Coach Owner's Forum 6 03-31-2009 03:50 PM
Engine Shutdown - All Dash Gauges Dead Traveling Raven Alpine Coach Owner's Forum 2 07-20-2008 12:59 PM


All times are GMT -6. The time now is 10:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.