RV News RVBusiness 2021 Top 10 RVs of the Year, plus 56 additional debuts and must-see units → ×
RV Trip Planning Discussions

Go Back   iRV2 Forums > MOTORHOME FORUMS > Class A Motorhome Discussions
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-23-2017, 05:10 PM   #1
Junior Member
 
candostill's Avatar
 
Join Date: May 2017
Location: Rockford, MI
Posts: 27
AC Problem

The dash AC in my 2007 Newmar Mountain Aire WAS getting super cold. Even when the temp was over 90F I was needing to turn it down a bit. Now 2 days later all of a sudden it only gets cool at 80F. The compressor appears to be working because condensation is running off. The fan is working fine, Before I start thinking of recharging I thought I'd post to see if anyone else has had some recent experience.
candostill is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 07-23-2017, 05:31 PM   #2
Senior Member
 
MtnTrek's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Location: Currently; SW Cali. Sunny & warm!
Posts: 1,323
Welcome to the forum.
Might check fresh/recirculate action? Vacuum leaks hoses causing the damper doors to hang?
MtnTrek is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2017, 07:03 PM   #3
Member
 
Thortogo's Avatar
 
Thor Owners Club
Join Date: Mar 2013
Location: IL
Posts: 78
You have a leak, have them find the leak and recharge.

Sent from my SM-G955U using iRV2 - RV Forum mobile app
Thortogo is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
RV House Lights Problem, Battery relay problem? c2sbear Class A Motorhome Discussions 7 10-10-2016 11:33 AM
Brake problem repaired,new problem with tank sensors. steve4539 Winnebago Industries Owner's Forum 1 11-02-2015 11:41 AM
Problem Or No Problem TeresaOwen1 Class A Motorhome Discussions 2 08-02-2014 07:41 PM
Sat Dome Problem or Electrical Problem?? fansill Technology: Internet, TV, Satellite, Cell Phones, etc. 5 04-26-2011 12:34 AM
Problem diagnosing Allison 1000 problem classic60 Allison Transmission Forum 4 11-16-2010 11:32 PM


All times are GMT -6. The time now is 01:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.