RV News RVBusiness 2021 Top 10 RVs of the Year, plus 56 additional debuts and must-see units → ×
RV Trip Planning Discussions

Go Back   iRV2 Forums > MOTORHOME FORUMS > Class A Motorhome Discussions
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-09-2017, 01:32 PM   #1
Member
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 46
HWH 310 system

Hello, I have a 2003 Winnebago Adventurer with two slide outs and hwh leveling jacks. Slide outs work fine and the levelers extend but do not retract with store or individually. I changed a fuse at dash once even though it showed it was good but was dirty. It allowed jacks to work once, but now they will extend but not retract using store or individual jack buttons. I have checked inline fuses under motorhome, under dash and under hood. I have tried searching forum but have not found similar situation. Thanks in advance for any help.
Sprinkroadog is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 06-09-2017, 02:31 PM   #2
Senior Member
 
Poppy01's Avatar
 
Newmar Owners Club
Vintage RV Owners Club
Spartan Chassis
Join Date: May 2016
Location: Washington
Posts: 286
It sounds like it could be the shuttle valve. I'm no expert, but had a similar problem. HWH has some pretty good troubleshooting guides on their site. You should also be able to find them on this forum...search on HWH TROUBLESHOOTING.
__________________
JR & Trouble
USAF Ret. Space Jockey
Traveling with Mags and Little Boy Blue
Poppy01 is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2017, 06:59 PM   #3
Member
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 46
Quote:
Originally Posted by Poppy01 View Post
It sounds like it could be the shuttle valve. I'm no expert, but had a similar problem. HWH has some pretty good troubleshooting guides on their site. You should also be able to find them on this forum...search on HWH TROUBLESHOOTING.
Thanks
Sprinkroadog is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2017, 06:11 AM   #4
Senior Member
 
veraken's Avatar


 
Monaco Owners Club
Vintage RV Owners Club
Holiday Rambler Owners Club
Join Date: Jul 2012
Location: Lexington, SC
Posts: 1,997
Contact AZPETE on the Irv2 forum. He works, or worked, for HWH and can answer your questions. His email is pfmaddox@att.net and his phone number is 602-549-3638
__________________
Vera & Ken
1998 Holiday Rambler Imperial, RR8S Chassis
Cummins 6C8.3 mechanical engine, 325HP, 3060 Allison
Towing 2014 Ford Explorer
veraken is online now   Reply With Quote
Old 06-10-2017, 11:16 AM   #5
Member
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 46
Thanks
Sprinkroadog is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2017, 08:56 AM   #6
Member
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 46
HWH 310 system

Just to follow up on thread, I did remove the shuttle valve and inspected it, pushed shrader valve looking object inside and cleaned it with carb cleaner. It did feel hard to push in. I re-installed shuttle valve and used touch pad to raise jacks. It did work but only once. So I will be ordering a new valve tomorrow. Thanks for the help.
Sprinkroadog is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2017, 09:03 AM   #7
Senior Member
 
Poppy01's Avatar
 
Newmar Owners Club
Vintage RV Owners Club
Spartan Chassis
Join Date: May 2016
Location: Washington
Posts: 286
Any time!

Sent from my SM-T580 using iRV2 - RV Forum mobile app
__________________
JR & Trouble
USAF Ret. Space Jockey
Traveling with Mags and Little Boy Blue
Poppy01 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
hwh



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HWH 310 lift system on 98 F53 Duch star Greenlee99 Newmar Owner's Forum 16 07-27-2017 02:00 PM
HWH Leveling system 310 series boydj1 MH-General Discussions & Problems 3 11-24-2016 10:02 AM
HWH 310 System leaking rackovanz MH-General Discussions & Problems 4 07-28-2015 11:31 AM
HWH 310 Leveling System jack not dropping MajesticRV Class A Motorhome Discussions 1 04-11-2011 04:04 AM
Air Bags Will Not Inflate - HWH 310 LEVELING SYSTEM K5EAG MH-General Discussions & Problems 5 09-22-2010 03:34 AM


All times are GMT -6. The time now is 08:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.