Journey with Confidence RV GPS App RV Trip Planner RV LIFE Campground Reviews RV Maintenance Take a Speed Test Free 7 Day Trial ×
RV Trip Planning Discussions

Go Back   iRV2 Forums > MOTORHOME FORUMS > Class A Motorhome Discussions
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-18-2017, 02:13 PM   #1
Junior Member
 
rescue1042's Avatar
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 11
Not showing amps 50 amp conversion

I did a 50 conversation on a 2000 winnebago 37g. But my amps don't show up on 50 amp. The light is on but no amp? Anyone have ideas?
rescue1042 is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 08-18-2017, 02:32 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 30,405
The only show when running on 30 amp service. Its so you can monitor draw and not trip breakers.

On 50 amp, you have 100 amps avalable. That's a lot of power and tough to overload.
twinboat is online now   Reply With Quote
Old 08-18-2017, 02:33 PM   #3
Junior Member
 
rescue1042's Avatar
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 11
Oh ok thank you so much I thought so but wasn't sure
rescue1042 is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2017, 05:44 PM   #4
Senior Member
 
nehog's Avatar
 
Nor'easters Club
Holiday Rambler Owners Club
Join Date: Oct 2016
Location: Monadnock Region of New Hampshire
Posts: 1,416
Quote:
Originally Posted by twinboat View Post
The only show when running on 30 amp service. Its so you can monitor draw and not trip breakers.

On 50 amp, you have 100 amps avalable. That's a lot of power and tough to overload.
They also show when running the generator as well...
__________________
My name is Peter, and I'm never going to grow up.
- Winnebago Era 2010 Class B
- Holiday Rambler 2006 Ambassador 40-DFD Class A
nehog is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
If not 50 AMPS, then 30 AMPS. But wait 1 hour!! Just For Fun Class A Motorhome Discussions 20 11-15-2016 08:00 PM
EMS Not showing AMPS with 50 amp shore Power Sky_Boss Winnebago Industries Owner's Forum 2 07-16-2012 10:59 AM
15 amps vs 30 amps Fatbear5 MH-General Discussions & Problems 10 01-26-2010 09:09 AM
Winnebago EMS not showing 50 amps Vet Man Winnebago Industries Owner's Forum 11 08-25-2009 01:34 PM
Converted trailer from 30 amps to 50 amps. Hitchhiker 5th Wheel Discussion 3 08-30-2006 04:19 PM

» Featured Campgrounds

Reviews provided by


All times are GMT -6. The time now is 04:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.