RV News RVBusiness 2021 Top 10 RVs of the Year, plus 56 additional debuts and must-see units → ×
RV Trip Planning Discussions

Go Back   iRV2 Forums > MOTORHOME FORUMS > Class A Motorhome Discussions
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-07-2017, 12:55 PM   #1
Senior Member
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 262
Ok wired gen issue .

Generator was running fine then started to bounce idle then shut off wouldn't start so I checked for gas and coach was full with plenty but just for the hell of it I topped it off till gas came from filler neck tried to start generator again after a a few tries boom running? After a few hrs running same problem and process ? I had another 5 gallon gas on board and tried again as before and gen is fine. It's a emerald one gen set .. my actual fuel gauge on the rig don't work so this is way I topped it off but to my amazement like I said it was full it took less than 3 gallons to fill up I even thought my gas wasn't goin down to the tank or something but I'm lost and at work boondocking and I need this baby running thanks.. any ideas as to what to check
Arricejr is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 10-07-2017, 02:02 PM   #2
Senior Member
 
FatChance's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 2,950
Could be that your gas cap is not venting properly. Next time it happens, remove gas cap and try restarting.
__________________
'04 Newmar Mountain Aire 4016
400ISL/Freightliner
FatChance is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
LP Gas Gen changed out for Diesel gen??? fighterpilot Class A Motorhome Discussions 3 03-10-2013 07:27 PM
03 Phaeton - Gen slide cable detached. Any easy way to get gen slide out? michelb Tiffin Owner's Forum 4 12-03-2012 07:22 AM
Engine Gen warning lite on when running gen set Gumby Monaco Owner's Forum 11 06-01-2012 09:15 AM
Gen-turi Hookup To Curved Gen Exhaust? Tarheel MH-General Discussions & Problems 2 06-27-2010 02:52 PM
1999 UA - Use of Gen-turi on Gen exaust daellishou Winnebago Industries Owner's Forum 7 02-25-2010 04:24 PM


All times are GMT -6. The time now is 03:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.