Free 7 Day Trial RV GPS App RV Trip Planner Campground Reviews RV Maintenance Free 7 Day Trial ×
RV Trip Planning Discussions

Go Back   iRV2 Forums > MOTORHOME FORUMS > Class A Motorhome Discussions
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-25-2016, 04:14 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 6
Tail light not working

Park tail light on my 2007 Fleetwood Terra stop working. The fuses are ok . All other light work. Is there a fusible link that control just parking tail light
Donald R is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 10-25-2016, 04:33 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 349
Quote:
Originally Posted by Donald R View Post
Park tail light on my 2007 Fleetwood Terra stop working. The fuses are ok . All other light work. Is there a fusible link that control just parking tail light
try looking in the harness in the rear underneath there may be a connection back there and pigtail may be corroded try cleaning it. Also the tail lights themselves may have lost there ground take out the screws to the tail lights try tightening the mounting screws and clean the bulb sockets making sure they have a good contact. The bulbs have you checked them to make sure they are not blown?
steppinstone is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2016, 04:37 AM   #3
Senior Member


 
Holiday Rambler Owners Club
Join Date: Aug 2015
Posts: 5,310
Donald R-

Is your Terra on a Ford or Workhorse chassis?
__________________
Mark
2008 Holiday Rambler Admiral 30PDD (Ford F-53 chassis)
2009 Honda Fit Sport
l1v3fr33ord1 is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2016, 09:40 AM   #4
Junior Member
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 6
It's on a Workhorse. The light stop working when l short it with light connection from utility trailer
Donald R is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2016, 10:42 AM   #5
Senior Member
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 349
Quote:
Originally Posted by donald r View Post
it's on a workhorse. The light stop working when l short it with light connection from utility trailer
did you check the bulbs????
steppinstone is offline   Reply With Quote
Old 10-26-2016, 05:07 AM   #6
Junior Member
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 6
Quote:
Originally Posted by steppinstone View Post
try looking in the harness in the rear underneath there may be a connection back there and pigtail may be corroded try cleaning it. Also the tail lights themselves may have lost there ground take out the screws to the tail lights try tightening the mounting screws and clean the bulb sockets making sure they have a good contact. The bulbs have you checked them to make sure they are not blown?
Donald R is offline   Reply With Quote
Old 10-26-2016, 05:12 AM   #7
Junior Member
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 6
l will check the bulbs today. It all stop at the same time so the bulb wasn't on my list but it could be because of the short from the trailer just before. Thank.l'll let you know
Donald R is offline   Reply With Quote
Old 10-26-2016, 08:14 AM   #8
Junior Member
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 6
Tail light

Check the bulb and they're good .It,s must be a fuse link in the harness and a hard place to get ......!!!!!!....???????? Leaving sunday for Florida. Had to drive day time l quess and have it check at a dealer over there
Donald R is offline   Reply With Quote
Old 10-26-2016, 08:34 AM   #9
Senior Member


 
Holiday Rambler Owners Club
Join Date: Aug 2015
Posts: 5,310
Donald R-

According to the Workhorse Chassis Guide at this link, there's a 20A fuse #9 in the interior fuse box that serves the parking, marker and clearance lamps. Is that the fuse you checked?
__________________
Mark
2008 Holiday Rambler Admiral 30PDD (Ford F-53 chassis)
2009 Honda Fit Sport
l1v3fr33ord1 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
light



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
tail light,running light,brake light harleyredman Class A Motorhome Discussions 6 08-10-2015 09:11 AM
Tail Lights Not Working lruggley National RV Owner's Forum 4 07-14-2015 10:21 AM
Tail lights not working teammolin Travel Supreme Owner's Forum 2 07-06-2015 08:47 PM
Tail lights not working Bees Monaco Owner's Forum 22 05-05-2013 09:14 PM
HWH Jacks working, not working and working again? Bob&Pat Winnebago Industries Owner's Forum 6 06-08-2006 04:22 AM


All times are GMT -6. The time now is 08:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.