Journey with Confidence RV GPS App RV Trip Planner RV LIFE Campground Reviews RV Maintenance Take a Speed Test Free 7 Day Trial ×
RV Trip Planning Discussions

Go Back   iRV2 Forums > THE CHASSIS CLUB FORUMS > Freightliner Motorhome Chassis Forum
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-09-2007, 10:39 PM   #1
Member
 
Catch and Release's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: The Woodlands Texas
Posts: 93
Coming home from having a Ultra Guard mud flap installed, the ABS light came on after an hour of driving. The techs had to disconnect both sets of batteries for the welding.

I am wondering if this was caused by disconnecting the batteries. Is there a "reset" switch somewhere?

Don
__________________
Retired, Twice!
I do nothing and I do it very well!
Catch and Release is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 05-09-2007, 10:39 PM   #2
Member
 
Catch and Release's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: The Woodlands Texas
Posts: 93
Coming home from having a Ultra Guard mud flap installed, the ABS light came on after an hour of driving. The techs had to disconnect both sets of batteries for the welding.

I am wondering if this was caused by disconnecting the batteries. Is there a "reset" switch somewhere?

Don
__________________
Retired, Twice!
I do nothing and I do it very well!
Catch and Release is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2008 Fleetwood Excursion 40x Model Blake Sprague Freightliner Motorhome Chassis Forum 29 06-17-2010 07:26 AM
2008 FLEETWOOD 40X EXCURSION Blake Sprague MH-General Discussions & Problems 17 02-24-2008 03:42 PM
ABS braking system in Freightliner chassis Dale Tomlinson MH-General Discussions & Problems 8 08-02-2005 07:36 AM
Fleetwood Excursion Disscussion Group Pat Z Fleetwood Owner's Forum 1 06-19-2005 02:47 AM

» Featured Campgrounds

Reviews provided by


All times are GMT -6. The time now is 06:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.