Journey with Confidence RV GPS App RV Trip Planner RV LIFE Campground Reviews RV Maintenance Take a Speed Test Free 7 Day Trial ×
RV Trip Planning Discussions

Go Back   iRV2 Forums > RV SYSTEMS AND TECHNOLOGIES FORUMS > Technology: Internet, TV, Satellite, Cell Phones, etc.
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-23-2022, 10:18 AM   #1
Senior Member
 
mfredm's Avatar
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 446
Voyager Cam Strangeness

I have a Voyager AOM713, 3 camera color rearview system. It has worked fine for the last 4 years. Lately, it has a glitch. After traveling for several hours, after turning off and back on the ignition, the camera comes up all snowy and barely visible. This is on all 3 cameras. When it comes up all blurry, if you turn it off for about 20 minutes, while traveling, it magically re-appears fine. Conversely, if you leave it off for awhile its ok. Now my first thought was heat, but if it was heat, why does it only do it on the turning off then on of the ignition switch?
__________________
2011 Bay Star 2902
mfredm is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 09-27-2022, 10:41 AM   #2
Senior Member
 
Monaco Owners Club
Join Date: Sep 2014
Posts: 4,543
It's likely the monitor and it will get worse.

Like others, I moved my aladdin info to it's own monitor and installed a 9" monitor to display the cameras. With the right adapters you can still get the rear camera to move if you want.

My update was here;
https://www.irv2.com/forums/f115/rev...jr-526914.html
__________________
1996 Tioga Class C
2007 Monaco Diplomat 40 PDQ
TOAD 2012 Cadillac SRX 4
okcnewbie is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
voyage



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Inverter strangeness/Inverter ignorance DirtRider RV Systems & Appliances 5 02-17-2020 02:11 PM
Atwood Levelegs strangeness mfredm Newmar Owner's Forum 5 06-19-2019 03:10 PM
120v Apex Awning on Camelot / strangeness?? RicSteel Monaco Owner's Forum 3 06-18-2019 06:35 PM
The "Enigma" machine, and other strangeness in the grey tank... mymyst Entegra Owner's Forum 8 06-14-2017 12:37 PM
How to Remove Voyager 3-Cam Monitor ProjectPro Technology: Internet, TV, Satellite, Cell Phones, etc. 3 06-07-2017 08:55 AM

» Featured Campgrounds

Reviews provided by


All times are GMT -6. The time now is 09:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions, Inc.