Journey with Confidence RV GPS App RV Trip Planner RV LIFE Campground Reviews RV Maintenance Take a Speed Test Free 7 Day Trial ×
RV Trip Planning Discussions

Go Back   iRV2 Forums > RV SYSTEMS AND TECHNOLOGIES FORUMS > Technology: Internet, TV, Satellite, Cell Phones, etc.
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-28-2022, 10:29 AM   #1
Senior Member/RVM #90
 
MSHappyCampers's Avatar


 
Monaco Owners Club
Join Date: Nov 2002
Location: Columbus, MS
Posts: 50,889
Weird problem!

I have a Dell Latitude E6540 laptop running Windows 10. Sometimes when I am on a website and click on a link, nothing happens, and I see a notice at the bottom left that says "Establishing secure connection". After about 15 seconds a box pops up that says "Page unresponsive", with the option to Wait or Exit page. I have restarted, shut down completely, run full system scan using Bitdefender, with no results. I suspected some kind of virus, but Bitdefender says the system is clean. Any ideas?
__________________
Joe & Annette
Sometimes I sits and thinks, sometimes I just sits.....
2002 Monaco Windsor 40PBT, 2013 Honda CRV AWD
MSHappyCampers is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 04-28-2022, 11:23 AM   #2
Senior Member
 
dizcom's Avatar


 
Freightliner Owners Club
Holiday Rambler Owners Club
Join Date: Jun 2021
Posts: 1,316
There's nothing wrong. That error comes up when the page takes too long to load. It's on their end. They could be doing maintenance, or they're getting a lot of volume, or someone might have kicked out a plug. Whatever it is, it's on their side of the connection. Try refreshing the page and that should take care of it. If it doesn't and you still want to go there, try a different browser to see if that works. If a different browser works, you might need to update your regular browser.
__________________
2021 Holiday Rambler Armada 44LE
2021 Jeep Wrangler High Altitude toad w/Ready Brute Elite II
dizcom is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2022, 11:35 AM   #3
Senior Member/RVM #90
 
MSHappyCampers's Avatar


 
Monaco Owners Club
Join Date: Nov 2002
Location: Columbus, MS
Posts: 50,889
Quote:
Originally Posted by dizcom View Post
There's nothing wrong. That error comes up when the page takes too long to load. It's on their end. They could be doing maintenance, or they're getting a lot of volume, or someone might have kicked out a plug. Whatever it is, it's on their side of the connection. Try refreshing the page and that should take care of it. If it doesn't and you still want to go there, try a different browser to see if that works. If a different browser works, you might need to update your regular browser.
My browser is set for auto updates. I'm using Chrome. I'll try it with Edge. Thanks!
__________________
Joe & Annette
Sometimes I sits and thinks, sometimes I just sits.....
2002 Monaco Windsor 40PBT, 2013 Honda CRV AWD
MSHappyCampers is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2022, 02:19 PM   #4
RV Mutant #14
 
Wayne M's Avatar


 
Winnebago Owners Club
Texas Boomers Club
Freightliner Owners Club
iRV2 No Limits Club
Join Date: Aug 2008
Location: Texas
Posts: 16,221
Joe, my preferred browser is Firefox and they have one for Windows.
I also run Adblock plus and Ghostery. Adblock Plus is supposed to be for any devise. I believe Ghostery also runs on Window's platforms.

I don't see any ads on my computer...I know, I know, I'm not supporting the site but enough is enough.
__________________
Wayne MSGT USMC (Ret) & Earlene (CinCHouse) RVM14
Lexi - Goldendoodle
2015 Winnebago Tour 42QD
It is what it is, and then it is what you make of it.
Wayne M is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2022, 02:45 PM   #5
Senior Member/RVM #90
 
MSHappyCampers's Avatar


 
Monaco Owners Club
Join Date: Nov 2002
Location: Columbus, MS
Posts: 50,889
Quote:
Originally Posted by Wayne M View Post
Joe, my preferred browser is Firefox and they have one for Windows.
I also run Adblock plus and Ghostery. Adblock Plus is supposed to be for any devise. I believe Ghostery also runs on Window's platforms.

I don't see any ads on my computer...I know, I know, I'm not supporting the site but enough is enough.
I also use AdBlock Plus! Works great! I see that you're an IRV2 Supporter so you are supporting the site!
__________________
Joe & Annette
Sometimes I sits and thinks, sometimes I just sits.....
2002 Monaco Windsor 40PBT, 2013 Honda CRV AWD
MSHappyCampers is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2022, 03:16 PM   #6
Senior Member
 
dizcom's Avatar


 
Freightliner Owners Club
Holiday Rambler Owners Club
Join Date: Jun 2021
Posts: 1,316
Quote:
Originally Posted by MSHappyCampers View Post
My browser is set for auto updates. I'm using Chrome. I'll try it with Edge. Thanks!

I should have said that it's unlikely that you needed an update. That's a last resort kinda thing like shutting it down and restarting.
__________________
2021 Holiday Rambler Armada 44LE
2021 Jeep Wrangler High Altitude toad w/Ready Brute Elite II
dizcom is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2022, 11:40 AM   #7
RV Mutant #14
 
Wayne M's Avatar


 
Winnebago Owners Club
Texas Boomers Club
Freightliner Owners Club
iRV2 No Limits Club
Join Date: Aug 2008
Location: Texas
Posts: 16,221
Quote:
Originally Posted by MSHappyCampers View Post
I also use AdBlock Plus! Works great! I see that you're an IRV2 Supporter so you are supporting the site!

Joe, I have been supporting for many years. Cheap, and I get a lot of entertainment from it. Cheaper than some of the video streaming services. I don't support them by looking at ads. I just don't like all that screen time that ads take.
__________________
Wayne MSGT USMC (Ret) & Earlene (CinCHouse) RVM14
Lexi - Goldendoodle
2015 Winnebago Tour 42QD
It is what it is, and then it is what you make of it.
Wayne M is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2022, 06:22 PM   #8
Senior Member
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 1,169
Quote:
Originally Posted by MSHappyCampers View Post
My browser is set for auto updates. I'm using Chrome. I'll try it with Edge. Thanks!
Joe, the default with chrome is to require "SSL", secure sockets layer, on all websites it lets you access. You can see this from the lock icon on the left side of the address bar.

What you described is chromes default behavior when you try to access a potentially insecure site.
There is a setting so it will ask you and give you the option to access the site anyway.
Or just don't do that.
__________________
Jim and Carol, plus furrballs Riley, Nikko, and Kobi

2017 Entegra Aspire, 2008 Monaco Knight, 2000 Fleetwood Pace Arrow
oneknight is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2022, 10:46 AM   #9
Senior Member/RVM #90
 
MSHappyCampers's Avatar


 
Monaco Owners Club
Join Date: Nov 2002
Location: Columbus, MS
Posts: 50,889
Quote:
Originally Posted by oneknight View Post
Joe, the default with chrome is to require "SSL", secure sockets layer, on all websites it lets you access. You can see this from the lock icon on the left side of the address bar.

What you described is chromes default behavior when you try to access a potentially insecure site.
There is a setting so it will ask you and give you the option to access the site anyway.
Or just don't do that.
It looks like that only applies to the site I'm on at the moment?
__________________
Joe & Annette
Sometimes I sits and thinks, sometimes I just sits.....
2002 Monaco Windsor 40PBT, 2013 Honda CRV AWD
MSHappyCampers is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2022, 11:06 AM   #10
Senior Member
 
ArtJoyce's Avatar
 
Monaco Owners Club
Freightliner Owners Club
Holiday Rambler Owners Club
Join Date: Sep 2019
Location: Thornville, Ohio
Posts: 2,327
Joe, I get the same issue with a few sites. I wait. Its an issue with poor performance of the site you are visiting. Notthing you can do. Wait or don't wait.
__________________
Art & Joyce
Thornville, OH
35' DP Endeavor being pushed by a Kia Soul
ArtJoyce is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
problem



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Weird black tank odor problem arrowheadbob Country Coach Owners Forum 8 12-26-2010 08:45 PM
weird air suspension problem powerboatr Damon 6 10-13-2009 04:14 PM
weird electrical problem namesiw Tiffin Owner's Forum 2 05-29-2008 04:51 AM
Weird Basement A/C problem Moder2 Winnebago Industries Owner's Forum 22 02-09-2008 04:22 AM
Weird Electrical Problem TallPaul RV Systems & Appliances 27 09-20-2007 07:34 PM

» Featured Campgrounds

Reviews provided by


All times are GMT -6. The time now is 12:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.