Journey with Confidence RV GPS App RV Trip Planner RV LIFE Campground Reviews RV Maintenance Take a Speed Test Free 7 Day Trial ×
RV Trip Planning Discussions

Go Back   iRV2 Forums > iRV2.com COMMUNITY FORUMS > Forum 101 | Announcements | Forum Concerns
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-20-2020, 06:05 AM   #1
Senior Member
 
gsgriffin's Avatar
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 939
Link not working from IRV2...anyone else?

I have a keyword of "monaco" being used to send me updates or new posts from IRV2.com with that word in it. All of the email links work EXCEPT for those coming in the new registry emails (forum f284). Those ALWAYS go to a dead link and a message stating INVALID THREAD and to contact the admin.

I've tried in incognito mode, different browsers, different computers and on my phone. I've gone directly to the forum https://www.irv2.com/forums/f284/ (which works for me) and then tried to search for the html file name, but it does not show up in the results. The admin is unable to see anything wrong and is not able to replicate this.

For example, this link shows up for me as an invalid thread. Does it work for everyone else?

https://www.irv2.com/forums/f284/202...lq-485162.html

Has anyone else had anything like this and found a solution? I'm guessing it is somehow in the forum program related to my account, but I can't see a reason and the admin doesn't see a reason as well. Might help if there is a group of us that experience a similar thing that could help.
__________________
04 Monaco DST 40'-Cum330ISC/Onan7.5K Gen/Silverleaf VMSpc/Garmin760MLT/WeBoost 4GX-OTR/EEZ Tire Mon/ReadyBrake->Rdmstr->'21 Jeep Glad Dsl/17KWh LFP/RO House Water/2400W solar roof/Victron MPPTs-Cerbo/Magnum 3000 Hybrid Inv-Chrg/Starlink ROAM
gsgriffin is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 04-20-2020, 03:45 PM   #2
Community Administrator
 
Janet H's Avatar


 
Newmar Owners Club
Winnebago Owners Club
Vintage RV Owners Club
Mid Atlantic Campers
Workhorse Chassis Owner
Join Date: Jul 2008
Location: Olympic Penn.
Posts: 7,644
Blog Entries: 3
One of the issues here is that if a member deleted their registry entry the thread is removed and you get an error message. I suspect this is the underlying problem.
__________________
1964 Airstream Overlander | 1964 Globetrotter | Blog

iRV2 Custom Search Tool
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2020, 04:14 PM   #3
Community Administrator
 
NLOVNIT's Avatar


 
Pond Piggies Club
LA Gulf Coast Campers
Outdoors RV Owners Club
Entegra Owners Club
Skyline Owners Group
Join Date: Mar 2002
Posts: 39,280
Blog Entries: 1
Thanks Janet. That makes sense. I can see there were 2 recent Monaco listings entered in the Registry that have since been deleted by the posters. I was attempting to help the OP, but because I'm a site Admin, I could still see the Registry listing - where the OP (who is a regular member) can't.

Lori-
__________________
Lori (& Dave, my spirit guide) - FMCA #F419886 | RV/MH Hall of Fame Lifetime Member
2016 Phoenix Cruiser 2350S & 2014 CRV EX-L AWD, My iRV2 Photo Albums
2018 Phaeton 40IH,2006 Bounder 36Z, 2004 Cougar 285EFS, 2000 Aerolite 25FBR
There is great need for a sarcasm font.
NLOVNIT is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2020, 04:54 AM   #4
Senior Member
 
gsgriffin's Avatar
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 939
Quote:
Originally Posted by Janet H View Post
One of the issues here is that if a member deleted their registry entry the thread is removed and you get an error message. I suspect this is the underlying problem.
The interesting thing is that it is every single entry...not just a few. Find it surprising that EVERY single one is posted and then deleted. Almost like it is created, sends me an email, and then perhaps moved to a different forum automatically?
__________________
04 Monaco DST 40'-Cum330ISC/Onan7.5K Gen/Silverleaf VMSpc/Garmin760MLT/WeBoost 4GX-OTR/EEZ Tire Mon/ReadyBrake->Rdmstr->'21 Jeep Glad Dsl/17KWh LFP/RO House Water/2400W solar roof/Victron MPPTs-Cerbo/Magnum 3000 Hybrid Inv-Chrg/Starlink ROAM
gsgriffin is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2020, 09:58 AM   #5
Community Administrator
 
Janet H's Avatar


 
Newmar Owners Club
Winnebago Owners Club
Vintage RV Owners Club
Mid Atlantic Campers
Workhorse Chassis Owner
Join Date: Jul 2008
Location: Olympic Penn.
Posts: 7,644
Blog Entries: 3
Does this one work for you? https://www.irv2.com/forums/f284/lon...-a-485483.html
__________________
1964 Airstream Overlander | 1964 Globetrotter | Blog

iRV2 Custom Search Tool
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2020, 10:05 AM   #6
Senior Member
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 1,496
What I have noticed recently is that with the app some links arenít working, including the one above. If I switch to Web View, the links work.
Yosemite77 is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Residential refrigerator not working but freezer is.Has this happened to anyone else? RVstick RV Systems & Appliances 12 03-14-2020 09:34 AM
Anyone else finding that IRV2 is slow today? TJ Newmar Owner's Forum 5 09-09-2019 09:40 PM
iRV2 Plate, anyone else interested? Raining Star iRV2.com General Discussion 34 05-19-2013 11:01 PM

» Featured Campgrounds

Reviews provided by


All times are GMT -6. The time now is 11:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions, Inc.