iRV2 Forums

iRV2 Forums (https://www.irv2.com/forums/)
-   Forum 101 | Announcements | Member Forum Concerns (https://www.irv2.com/forums/f62/)
-   -   This site is getting slower? (https://www.irv2.com/forums/f62/this-site-is-getting-slower-104825.html)

Billieg 10-04-2011 07:42 PM

This site is getting slower?
 
Is it just me or is this site getting slower? It seems to crawl and take forever to load a thread or scroll down them. :sad:

Ray,IN 10-04-2011 08:24 PM

Seems the same to me. How long since you ran CCleaner to remove dead stuff from your registry? Clutter will really slow down a computer.

SoIlBoy 10-04-2011 09:28 PM

It is slower for me too. It is the slowest site I visit. Between the slow response, and my back arrow not working (again) it is very frustrating. I have cut down on the time I spend here, which is a shame because I like the information here.

Ragingbull 10-04-2011 09:51 PM

Its not the site. The internet has been suffering some outages today. For quite sometime most of the day various sites where very slow or unavailable altogether.

SoIlBoy 10-04-2011 09:57 PM

It's not just today. Has been that way for a while.

Ragingbull 10-04-2011 10:27 PM

I hadn't noticed any problems reaching the site or seeing it slow down here in West Texas.

offthewall 10-04-2011 10:31 PM

Quote:

Originally Posted by Billieg (Post 975188)
Is it just me or is this site getting slower? It seems to crawl and take forever to load a thread or scroll down them. :sad:

No performance issues for me either with the iPad app or computer.:thumb:

Billieg 10-04-2011 10:46 PM

Quote:

Originally Posted by Ray,IN (Post 975233)
Seems the same to me. How long since you ran CCleaner to remove dead stuff from your registry? Clutter will really slow down a computer.

I own a software company so I know about these things. This site has been slowing down for awhile now. It's getting so bad that it took me almost 5 minutes to write and post this....

Glassalley52 10-04-2011 10:55 PM

Not for me.

Midniteoyl 10-05-2011 01:27 AM

Its been fine the past few days, but.. I too experience a slow down on this site. There are days i have to open a link twice cause 'the server did not respond'...

edit: Spoke too soon... new error: Database error The database has encountered a problem. :)

mikron 10-05-2011 04:31 AM

No slow down here, working fine.

Steve N Sal 10-05-2011 04:40 AM

Working fine here. :thumb: My biggest problem is still the "BACK" button.

Bones 10-05-2011 04:42 AM

works for me , no slow down here!

Chickadee 10-05-2011 05:19 AM

No slow down for us using Verizon MiFi here in central Florida. Just came down from South Dakota, through Minnesota, over to Michigan and then South and had no problem the whole way.

Billieg: Owning a software co., you'd know best, and I sure don't know a thing about how computers work. Wonder why some folks don't have a bit of a problem with speed, and others do. It'll have to be one of those mysteries I'LL never solve!!:laugh:

Steve & Lynette :):flowers:


All times are GMT -6. The time now is 09:04 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.