iRV2 Forums

iRV2 Forums (https://www.irv2.com/forums/)
-   Forum 101 | Announcements | Member Forum Concerns (https://www.irv2.com/forums/f62/)
-   -   Long Running Script Hangup (https://www.irv2.com/forums/f62/long-running-script-hangup-167218.html)

JCM 07-07-2013 06:53 PM

What is that?

DAN L 07-07-2013 08:37 PM

Quote:

Originally Posted by JCM (Post 1633699)
What is that?

ghostery stops adds that you don't want to see from loading and tracking you. i read about it in a thread on this forum and have been using it for several months with good results. it is user friendly in that the user can edit the list and add to it.:thumb:
google it.

Ghostery

i tried firefox on my macbook with mixed results.

Francesca 07-07-2013 08:50 PM

Have any of you IE users tried a different browser, just out of curiosity?

Tech Admin 07-08-2013 03:33 AM

Sorry about the issue everyone was having. It seems Facebook and MSIE are not playing well together. How's your experience now?

RustyJC 07-08-2013 03:35 AM

Seems to be loading OK this AM.

Rusty

Route 66 07-08-2013 04:26 AM

As Tech Admin note's above, it's fixed.

BBQ Judge 07-08-2013 04:37 AM

long running script
 
It's not fixed on my computer, appears every time I go to another posting.

geno39 07-08-2013 04:38 AM

Quote:

Originally Posted by Route 66 (Post 1634055)
As Tech Admin note's above, it's fixed.


I don't think it is fixed. Just had the same problem we've been experiencing the last several days.

Route 66 07-08-2013 04:44 AM

I've just tried it again with IE10 and it's still working for me.

Try deleting your iRV2 cookies and clearing your cache.

gMw 07-08-2013 05:13 AM

My PC has IE 10 with the latest updates from MS running on it.

Today, no change, itís still same problem I've been experiencing the last several days.

FYI, Iíve deleted iRV2 cookies and cleared cache, no help.

Brockx 07-08-2013 06:40 AM

I'm good to go, Windows 7, IE 10, forum is coming up instantly.

tompen 07-08-2013 06:44 AM

Quote:

Originally Posted by Brockx (Post 1634161)
I'm good to go, Windows 7, IE 10, forum is coming up instantly.

Me too.

Skipper 05MA 07-08-2013 06:44 AM

Running fine with Windows 7 and IE8. Thanks

JMonroe 07-08-2013 07:01 AM

I just logged in, 9AM eastern time, it is still happening to me.


All times are GMT -6. The time now is 12:07 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.