iRV2 Forums

iRV2 Forums (https://www.irv2.com/forums/)
-   Monaco Owner's Forum (https://www.irv2.com/forums/f115/)
-   -   Alternator in 96 Safari (https://www.irv2.com/forums/f115/alternator-in-96-safari-28189.html)

Sarah and Jack 08-14-2006 04:39 PM

Hi from our 96 Safari in Kansas !!! Our alternator is showing 13.9 off the back and 13.9 at the relay. And 13.9 to the battery isolator, but only 12.8 volts to the batteries. We have checked all fuses, any ideas?

Sarah and Jack 08-14-2006 04:39 PM

Hi from our 96 Safari in Kansas !!! Our alternator is showing 13.9 off the back and 13.9 at the relay. And 13.9 to the battery isolator, but only 12.8 volts to the batteries. We have checked all fuses, any ideas?

duner bill 08-15-2006 07:09 PM

line loss ?

clean all connectors
i plan to go to non acid batteries soon

try dry cells or sealed that work up side down
odysocy ? makes them

if alt puts out but lower at batteries it s line loss or bad connector

bill

ronboc 08-20-2006 02:50 AM

Hi Sarah, and welcome aboard the monaco Forum.

https://irv2.infopop.cc/images/thumb.gif

I noticed no one else has responded to your question, so I'm bumping it back on top in hopes you may get more help. Unless you've got it solved already, that is, and then it just means you get more opportunites for folks to say Howdy!

Bills' reply does sound like a good idea, did it work?

Good luck and come back often.
Ron


All times are GMT -6. The time now is 03:15 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.