iRV2 Forums

iRV2 Forums (https://www.irv2.com/forums/)
-   Forum 101 | Announcements | Member Forum Concerns (https://www.irv2.com/forums/f62/)
-   -   "Page unable to redirect" error (https://www.irv2.com/forums/f62/page-unable-to-redirect-error-474541.html)

Madwinger 01-09-2020 10:38 AM

"Page unable to redirect" error
 
Yesterday and today I have been getting an error page telling me that "Page is unable to Redirect" I have cookies disabled but I do have irv2.com in the "Allow" List in Firefox.


This just started and wondering if anyone else is seeing this issue?


Archie

jim58 01-09-2020 02:18 PM

Same here. Cannot use the site at all with Firefox. Hit and miss with IE.
Noticed the problem today.

Jim58

NLOVNIT 01-09-2020 08:53 PM

This sounds like a FireFox issue. Did they recently do an update?

Lori-

Madwinger 01-10-2020 05:38 PM

Quote:

Originally Posted by NLOVNIT (Post 5104787)
This sounds like a FireFox issue. Did they recently do an update?

Lori-


Not that I know of. My Firefox on this PC works just find with the Jayco Owners forum this a part of same group that does this one and it is using the same BBS software and version. So I know its not my PC. Something has changed on the forum here. I can go back a page and re click on where I want to go 4 or 5 times and I get there but if this keeps up I'm done here. Not worth the hassle.


Archie

Madwinger 01-10-2020 05:50 PM

OK so I am now on IE. It seems to be working better but I still think something has changed on the forum that just not like my Firefox set up. Not a problem using IE for irv2.com. I still find it interesting I don't have the same issue on the Jayco Owners forum with Firefox.......oh well!

Archie

Scarab0088 01-10-2020 06:35 PM

Window 10 just had an update. If you did that, it could have increased the load on your central processor.

There have been no recorded slow-downs on the system, but ads are the usual the culprit when the device reports redirects. Always browse logged-in because guests see the most ads.

Best luck

Dieselgem 01-11-2020 10:21 AM

I have the same issue on four computers all running firefox. All machines work fine on Chrome. Only this site is not working.

Madwinger 01-11-2020 12:47 PM

Quote:

Originally Posted by Dieselgem (Post 5106420)
I have the same issue on four computers all running firefox. All machines work fine on Chrome. Only this site is not working.

"Only this site is not working"

Yes, perhaps is was a fire fox up date that is not compatable with this site. If the site programmers will not find out why and fix it then use IE for this site. Easy fix. NO Prob-LMAO;)

Camp Monty 01-12-2020 07:17 AM

I am having the same issue with all of the RV Life sites using Firefox. Says the sites are not secure. I am on Chrome now. I can view pages in Chrome but the Red triangle,"Not Secure" appears in the top left corner of the window.

This has only been happening since Friday.

No problems with non-RV LIfe sites. Hmm?

cavie 01-12-2020 07:19 AM

Quote:

Originally Posted by Camp Monty (Post 5107365)
I am having the same issue with all of the RV Life sites using Firefox. Says the sites are not secure. I am on Chrome now. I can view pages in Chrome but the Red triangle,"Not Secure" appears in the top left corner of the window.

This has only been happening since Friday.

No problems with non-RV LIfe sites. Hmm?

Mine has been saying Not secure for months. Chrome.

Dieselgem 01-12-2020 07:25 AM

I perfer Firefox over Chrome. I can use it on my phone but not any computer. It is a site specific issue. I hope it can be rectified.

Camp Monty 01-12-2020 07:34 AM

I should have clarified the problems started for on Friday for me using Firefox. I don't use Chrome often so I am not sure how long the sites have been "not secure" on Chrome.

I am not IT savvy but my understanding is when a site is listed as "Not secure" it is because of the site security not the browser. Please educate me if this is not correct. It makes me nervous to be on "non secure site".

NLOVNIT 01-12-2020 03:24 PM

The log in page is secure (encrypted) because you are entering private (email/password) info. The forum pages currently are not & so long as you don't put that private info in a post, there isn't a reason for encryption for the forum pages.

Lori-


All times are GMT -6. The time now is 06:20 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.