iRV2 Forums

iRV2 Forums (https://www.irv2.com/forums/)
-   Alpine Coach Owner's Forum (https://www.irv2.com/forums/f104/)
-   -   Hydraulic Pump not functioning (https://www.irv2.com/forums/f104/hydraulic-pump-not-functioning-48748.html)

2golfers 09-08-2008 07:08 PM

We lowered our jacks and heard a strange noise from the pump. The front rooms went out but neither bedroom slides would go out. When we retract the room slides, nothing happened. Talked to Guaranty and Carrier & Son's here in Eugene and neither one seemed to know the problem but Guaranty was more helpful. After 2 days stranded talked to HWH and they suggested we cap off the U-line on top of the pump and that this would tell us that we had a bad shuttle valve. This worked to bring the rooms in. But we took it to Guaranty to have the new shuttle valve put in and now the jacks are still inoperable. Has anyone had this problem and if so how was it fixed??? Thank you ahead of time!!!

2golfers 09-08-2008 07:08 PM

We lowered our jacks and heard a strange noise from the pump. The front rooms went out but neither bedroom slides would go out. When we retract the room slides, nothing happened. Talked to Guaranty and Carrier & Son's here in Eugene and neither one seemed to know the problem but Guaranty was more helpful. After 2 days stranded talked to HWH and they suggested we cap off the U-line on top of the pump and that this would tell us that we had a bad shuttle valve. This worked to bring the rooms in. But we took it to Guaranty to have the new shuttle valve put in and now the jacks are still inoperable. Has anyone had this problem and if so how was it fixed??? Thank you ahead of time!!!

2golfers 09-18-2008 07:11 PM

Just an FYI on this problem. HWH had sent a defective shuttle valve...2 days later a new one arrived and this has fixed our problem so far.


All times are GMT -6. The time now is 01:18 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.