iRV2 Forums

iRV2 Forums (https://www.irv2.com/forums/)
-   Damon (https://www.irv2.com/forums/f120/)
-   -   Levels Panel for water, batteries and waste tanks (https://www.irv2.com/forums/f120/levels-panel-for-water-batteries-and-waste-tanks-557919.html)

Rh1 10-15-2021 09:01 PM

Levels Panel for water, batteries and waste tanks
 
Help,
2004 Damon Challenger Coach Motorhome, 8.1 Workhorse
My panel that lights up and tells me all my battery levels and waste tank levels is not working at all. Press the test button and get nothing, no lights at all. I've checked all the fuses in the motorhome with nothing showing bad. I'm not sure where to turn to as I can't find what the problem is. I've pulled the panel out and checked all connecters with nothing loose. Where do I look to find the problem? Also my left Brake and side light is not working. Changed all bulbs and nothing. No power to it!! What next???? All Ideas are appreciated.

donr103 10-15-2021 09:21 PM

Hi.. only thing I can think of.. you do have all batteries switched on? It sounds silly but I have done it thousands times... a picture might give you better opinions.. good luck and let us know what you did and maybe better members then me will help you.. oh you have checked coach batteries volts? I am sure you have.. just had to ask..

rlcpe 10-16-2021 09:38 AM

Have you checked the fuses on the chassis. On my Winnebago they are in front side of the firewall. Found that they have a separate left and right tail fuse.

Rh1 10-16-2021 07:36 PM

Hi all,
Thanks for responding.
Checked all fuses on the firewall, in the engine bay, in the back of the motorhome. Nothing out. And the odd thing is the water heater switch is on and working, but the tank level monitor has nothing?????

donr103 10-17-2021 11:06 AM

Pull control panel and see if there are fuses behind there.. or any loose or corroded connections.. just a guess.. good luck and keep us posted

Rh1 10-19-2021 09:52 PM

Donr103,
Thanks.
There is no fuses behind the panel. Wish there was. Thanks though.

HarryStone 10-19-2021 11:09 PM

Have you checked the BCC? According to the manual, that's where power comes from for the monitor panel.

Grabcon 10-20-2021 09:37 AM

I would look for a bad ground to the panel. or a broken wire, power or ground.

Charlie 5320 10-28-2021 07:49 PM

Might be a bad rocker switch. I had one of those go bad on a 95 Challenger several years ago.


All times are GMT -6. The time now is 06:22 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.