iRV2 Forums

iRV2 Forums (https://www.irv2.com/forums/)
-   Monaco Owner's Forum (https://www.irv2.com/forums/f115/)
-   -   Endeavor Electrical Issue/ Question (https://www.irv2.com/forums/f115/endeavor-electrical-issue-question-60693.html)

JDooley 12-03-2009 08:12 PM

Endeavor Electrical Issue/ Question
 
96 Endeavor 96, 37.5 230 w/ 6 spd. Allison. When I turn off the ignition the dash lights (jacks down and antennea) are on (if the antenna is up and or the jacks down. The DRL's stay on and the steps act like the key is still on. I have changed the ignition switch, still an issue. I drive and when we stop I walk to the rear and switch off the master battery cutoff switch till we need to leave. In the past the engine started but the back up moniter and AC would not work, then after driving for a few minutes they began to work. I have lived with this for 3 years, Im over it and begining to search this to a conclusion. I dont have schematics so it is a slow process. Goes anybody have an idea. I feel like it might be a relay issue..

Your thought to my puzzle please.:whistling:

JDooley 12-05-2009 03:33 PM

Guess my issue is too complicated, in the wrong forum or something else Guess I'll look elsewere

Drifter 12-05-2009 04:05 PM

Sounds like a very basic ground problem. Start there. Tighten or add ground wires, it could be that simple.


All times are GMT -6. The time now is 09:54 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.